SAIL  *  SURF  *  SUP  *  WAKEBOARD
Segeln,  Windsurf,  Stand up Paddle  Wasserski
Ungarn bietet zahlreiche Möglichkeiten für verschiedene Wassersportarten.
Auf unsere Seiten  findet man nützliche Informationen oder den nächsten Spot.

Plattensee (Balaton), Velence-See (Velencei-Tó) und Neusiedler-See (Fertö-Tó)  ... die sind die 3 grösste Süsswasser-See Ungarns, aber es gibt noch zahlreiche kleinere Wasserflächen. Die Seen haben im Sommer angenehme 23-27 Grad Wassertemperatur und 2-3 windigen Tage pro Woche.

Wassersport ist mein Hobby, ich wähle je nach Wetter. Am liebsten beim starken Wind windsurfen, bei Sonnenuntergang SUP fahren, Segeln im Mitte des Plattensees und mit Wakeboard die Geschwindigkeit geniessen!

Falls Sie fragen haben, schrieben Sie mir bitte eine email, ich antworte gerne.

Wenn Sie Unterkunft neben der Wassersportmöglichkeiten suchen, hier können Sie viele Angebote finden auf Deutsch: Hotel-Net Ungarn mit unverbindliche Anfragemöglichkeit.

- - - -

WETTER in Ungarn:

Für die Wassersportler ist das Windvorhersage immer sehr-sehr wichtig, hier findet man die aktuelle Daten, Windvorhersage am Velence See am Velence See und
Windvorhersage am Plattensee 
(Südufer)

Wetter in Ungarn


 

A legjobb víz közeli szállodák és wellness hotelek linkjei a Balatonnál és Magyarországon.

Klikkeljen a https://www.wellnessszallodakhotelek.hu weboldalra, itt megtalálja az akciós wellness csomagajánlatok legnagyobb listáját. Ingyenes használat és még regisztrálnia sem kell. Mindig a szállodában van a fizetés !!
Vegyük előre a Balaton régiót a balatoni wellness hotelek a legkeresettebbek közé tartoznak. A magyar tenger soha nem fog kimenni a divatból, az ország legmesszebb részéről is jönnek egy jó vízparti wellness szálloda ajánlatáért. Félpanziós balatoni wellness ajánlatok a legnépszerűbbek közé tartozik. Látogasson el a siófoki szállodák weboldalra itt a hotelek által kiadott akciós félpanziós csomagokat megtalálja. A mindig örök siófoki aranypart a legnépszerűbb mert itt a hotelek közvetlenül a Balaton partján vannak. Siófok a Balaton déli oldal fővárosa sok üzlettel szállodával és étteremmel, kávézóval.
De a Balaton északi oldalán is a legjobb wellness hotelek ajánlatait a balatonfüredi szállodák oldalon találja, itt szintén félpanziós csomagok közült tud választani. Nagyon szépen kiépült a Balaton északi oldala Balatonfüreden a Tagóra sétány a Balatont imádók kedvence fagyízokkal és éttermekkel tele és persze a kikötő és a hajózás esténként zenével a legjobb választás vacsora után.
Ha a velencei tavi wellness szállodákat válasszuk akkor a Gárdonyi Hotel Nautis wellness szálloda ajánlatát érdemes megnézni.
A termál szállodák körében a hévízi és a sárvári meg a zalakarosi hotelek a legkeresettebbek között van és érdemes meglátogatni a zalakarosi szállodák weboldalt mert itt akciós csomagok félpanziós ellátással találhatók. Persze sárvár is a kiemelt gyógyszállodák közé tartozik itt a sárvári szállodák weboldalon érdemes körülnézni és választani az sárvári gyógyszállodák ajánlataiból.
Ha nem a nyári melegben választunk Thermal Hotel ajánlatokat akkor a gyulai szállodák ajánlatait érdemes átböngészni mivel a gyulai várfürdő a legjobb választások közé tartozik. Gyula a vizek városa nem csak a gyógyvízéről híres hanem a gyulai kolbász fesztiválok amely minden évben megrendezésre kerül.
Még ha a termál hotelek ajánlatait akarjuk, Magyarország legnagyobb termálfürdője közelében a hajdúszoboszlói szállodák ajánlatát érdemes végignézni. mindig az a szállásfoglaló jár a legjobban aki előrefoglal, mert az előfoglalási akciók pénztárcabarát megoldást nyújtanak.
A magyarországi wellness hotelek közül még az egri wellness szállodák ajánlatait is érdemes végignézni. Eger is közkedvelt kirándulóhely a magyarok körében. A jó egri borok mindig meghozzák a hangulatot.
Azok az emberek akik bizonytalanok a gyógy és wellness szállodák szobafoglalásában és ajándékozni szeretnének munkatársaiknak vagy családtagjaiknak akkor az ajándékutalvány wellness utalvány weboldalt ajánlom https://www.ajandekutalvanywellnessutalvany.hu mert itt könnyen eligazodnak és megrendelhetik és majd a megajándékozott eldönti kapacitás függvényében mikor tud jönni a szállodába.
Azok az emberek akik jóval előre gondolnak a szilveszterre a szilveszteri akciós hotelek oldalt tudom ajánlani. Itt a legjobb akciós csomagokból választhat szilveszterre.
Ugyan ilyen nagy ünnepünk a karácsony ezt is jóval előre meg kell szervezni és választani a lehetőségek közül. A karácsonyi akciós hotelek oldalon mindenki megtalálja a megfelelő karácsonyi wellness vagy termál szállodáját élőzenés műsorral és akciós csomagajánlattal. Foglaljon előre karácsonyi wellness szállodát és megoldódik a sütés főzés és a sok sürgés forgás az ünnepi előkészületre.